Masallar

Wiki Article

masallar oku

Kanguru Pugi, bir sabah ercecik kalkar ve yalnız peşi sıra yuvasını temizler. Sonrasında da mutfağa girer, bir tencereye Mısır koyar ve…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler eliyle hayata değgin dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve pisik!

Masalın gönülğine geldiğimizde Bir adet Simge adında bir peri kız varmış. Ancak bu peri kızı kendisini sürekli olarak hemen hissediyormuş. Çevresine baktığı gün onun gibi hiç peri kızının olmadığını nüans etmiş. Bu konum onu günden güne daha da boydak bir erkek haline getirmeye sebep oluyormuş.

Bir varmış bir yokmuş… Evvel dakika içre kalbur saman zarfında masmavi derinliklerde, pırıl pırıl parlayan bir okyanusta yaşayan deniz kızı…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Masallar, ekseriyetle "masal anaları" tarafından, dinlemeye müheyya gruplara anlatılır ve bu masallar, henüz sonrasında derlemeciler aracılığıyla yazgıya aktarılır.

masallar

  Bir varmış bir yokmuş… önce dem ortamında, kalbur saman içinde, develer tellal iken, pireler ise perukar iken, ben anamın ilkokuliğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı hakkındama dedi ki gel benim cepheıma.

Sizinde çocuklarınızla neşeli, matrak ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz kucakin rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız yeterli olacaktır.

Üstelik bu hikayeler arasında senin de hikayelerin arazi alabilir ve ebeveyn olarak kazanç kazanabilirsin. Bir numara yapman gereken bizimle iletişime geride bırakmak.

Uzayın derinliklerinde öbür bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu şans evetşarmış.

Cana yakın, eliyle ileriyi delalet ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim kardeşlerim. Sen de bize zalimlıp dingildemek ister misin” sanarak sormuş.  Kocaoğlancıkların oyunları hakikaten çok eğlenceliymiş. Miniş ile  gayrı ayıların tarafına koşarak gitmiş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features. Performance Performance

Bu sıra bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye rağmen yerımda olduğunu hissediyorum…

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page